PROMOSYON

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Başkan Altay’a ziyaret

Genel 24.03.2025 - 15:18, Güncelleme: 24.03.2025 - 15:53 1487 kez okundu.
 

AK Parti Gençlik Kolları'ndan Başkan Altay’a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kelek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için Konya’ya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. KONYA (İGFA) - Konya’da AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için şehre gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kelek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti. Başkan Altay da ziyaretleri dolayısıyla İbiş ve Kelek’e teşekkür ederek, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla gençler için yürüttükleri çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Aktay ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, ziyaretin ardından; AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen “Çay Bizden Sohbet Sizden” programına katıldılar.  
Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kelek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için Konya’ya gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

KONYA (İGFA) - Konya’da AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Sofrası” iftar programına katılmak için şehre gelen AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen ziyarette AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı İbiş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kelek, Başkan Altay’a ev sahipliği için teşekkür etti.

Başkan Altay da ziyaretleri dolayısıyla İbiş ve Kelek’e teşekkür ederek, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla gençler için yürüttükleri çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Başkan Aktay ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş, ziyaretin ardından; AK Parti Konya Milletvekilleri Mehmet Baykan ve Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen “Çay Bizden Sohbet Sizden” programına katıldılar.
 

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mutajans.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.